Åpningstider rmandag til fredag kl 8.00-16.00 - Tlf: 77 67 65 50                 E-post: 

Tectyl bobil

Tectyl® beskytter din bobil og campingvogn mot rust, råte og støy.

Det er kjent at mange bobiler sliter med hjulstøy. Under produksjon skjæres de originale innerskjermene bort og erstattes med glassfiber. Dette for å få bedre plass til kjøkkeninnredninger etc. Dette medfører at det blir en mer merkbar støy inne i bilen ved kjøring. Dette finnes det nå en løsning på.

Tectyl 5638W-A er et vannbasert lyddempende produkt som vil redusere denne støyen betraktelig og gi deg en bedre kjøreopplevelse. De fleste bobiler og campingvogner er utstyrt med tregulv (wooden floor). Etter noen år er det mange som får vannskader på gulvene da fuktighet trenger inn i treplatene. Tectyl 5765W-A og Tectyl 5661W er godkjente produkter for beskyttelse av wooden floor. Begge produktene er vannbaserte, miljøtilpassede og helt luktfrie, samt tørker fort.

Ved behandling med disse Tectyl®-produktene vil gulvene bli beskyttet mot fukt og deler av karosseriet blir beskyttet mot rust. Levetiden på bobilen eller campingvogna blir dermed forlenget samt at du har sikret dine verdier i mange år fremover.
 

Leiebil for bilpleiekunder kr 300 per døgn. Ved lengre leie avtaler vi pris.

 


Prisen er 1250,- pr meter, og består av:

Understellsbehandling av bilen.

Understellsbehandling av treverk

Støydemping av utsatte punkter.